Vijftigpluspunt bijeenkomsten

Donderdag 16 oktober 2014, 14:00 – 17:00 uur

Talentvolle vijftigplussers krijgen de gelegenheid om zich tijdens 4 bijeenkomsten te oriënteren op het vinden van betaald werk of vrijwilligerswerk.

Alkmaar telt ongeveer 20.000 inwoners in de leeftijd van 50 tot 65 jaar. De VCRA ontwikkelt samen met uitzendbureau Ervaren Jaren een website. Hierover binnenkort meer. Ook organiseren wij bijeenkomsten om talentvolle vijftigplussers de gelegenheid te bieden zich te oriënteren op het vinden van betaald werk of vrijwilligerswerk.

Wat? Als vervolg op de succesvolle start van een viertal bijeenkomsten in het afgelopen voorjaar, staan er voor het najaar weer twee nieuwe reeksen bijeenkomsten gepland bij de Sociëteit. Tijdens  vier bijeenkomsten kun je als deelnemer ervaringen uitwisselen over het zoeken en vinden van werk, en heb je alle mogelijkheden om vragen te stellen aan professionals zodat je uiteindelijk optimaal gebruik kunt maken van je talenten. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over vrijwilligerswerk, het opstellen van je CV, de beste sollicitatietechnieken en het nut en noodzaak van netwerken.
Tijdens de laatste bijeenkomst worden organisaties en bedrijven uitgenodigd zodat je de kans krijgt om je opgedane kennis via speed dating in de praktijk te brengen.

Data: Donderdag 16 oktober, 23 oktober, 30 oktober en 6 november.
Locatie: De Sociëteit, Luttik Oudorp 78, Alkmaar.
Tijd: Van 14.00 uur tot 17.00 uur. Voor deze serie van 4 gratis bijeenkomsten zijn 20 plaatsen beschikbaar.

Interesse? Meld je hier aan!

Scholingstype
Inspiratiebijeenkomst

Maximaal aantal deelnemers
20

Archief 50plussers