Bezoek Start met Ondernemen 2014

Net gestart met ondernemen? Bezoek het evenement Start met Ondernemen 2014 en leer alles over de kansen en valkuilen op het pad van de ondernemer!

Ondernemen Werkt! organiseert samen met de Holland Media Combinatie (HMC), Zij Onderneemt en Wokke in Vorm in de beursruimte van HMC aan de Edisonweg in Alkmaar op zaterdag 1 november van 10.00 – 16.30 uur het evenement Start met Ondernemen 2014 voor de regio Noord-Holland Noord.

De gemeente Alkmaar en de Rabobank zijn de partners voor dit evenement. Daarnaast hebben zich al verschillende partijen zich gemeld voor deelname waaronder het Noord-Holland Ondernemersnetwerk, de Prisma Advies Groep, Alfa Accountants en Crèpe de la Mère voor het Foodcourt.

Interactie en inspiratie
Het wordt een interactieve happening: workshops, sprekers, informatie van banken, accountants en andere MKB-aanbieders; alle ingrediënten voor een goede start van de onderneming zijn aanwezig. Luister ook naar de inspirerende verhalen van collega-ondernemers.

Groeiende startersmarkt
De startersmarkt groeit. Veel mensen besluiten, in het licht van de teruglopende werkgelegenheid, de grote stap te wagen en als ondernemer aan de slag te gaan. Dat aantal is in Noord-Holland in 2013 met 14% gestegen. Vrouwen en jongeren maken een steeds groter deel uit van deze groep. Opvallend is ook dat ouderen er steeds vaker voor kiezen een eigen business te starten.

Kansen en valkuilen
Starters worden geconfronteerd met veel kansen maar ook valkuilen. Met Start met Ondernemen 2014 willen de gemeente Alkmaar, HMC én Rabobank Alkmaar e.o starters kansen laten zien en de valkuilen zoveel mogelijk leren te vermijden.
Toegang tot het Start met Ondernemen-evenement is gratis.

Deelnemen?
Heeft u starters informatie te bieden en/of wilt u uw verhaal als ondernemer met starters delen?
Neem dan contact op met de organisatie via deelnemen@startmetondernemen.nu of bel met Jacqueline Boots van Ondernemen Werkt! : 06 26 05 04 12

Informatie
Kijk voor meer informatie op www.startmetondernemen.nu

Archief 50plussers