GAS!Fabriek: Bouw mee aan een plek om trots op te zijn!

De GAS!Fabriek willen we met hulp van de ‘crowd’ nieuw leven inblazen. Door dit verpauperde pand en braakliggende terrein om te toveren tot een prachtige inspirerende plek voor workshops, puur eten, werk en leerplekken. Doneer en help mee!

Help ook mee en doneer €2 of meer
De GAS!Fabriek is op dit moment een afgedankt pand op een braakliggend terrein. Dit gebouw willen we behoeden voor sloop en in ere herstellen. We willen er met hulp van de crowd een gezamenlijk pand van maken. Voor en door de bewoners. Want samen is leuker, en samen bereik je meer dan alleen.

Workshops, puur eten, leer en werkplekken
De herbestemming van het karakteristieke pand moet er voor zorgen dat dit stukje historie weer zichtbaar wordt. En transformeert in een plek waar Alkmaar trots op kan zijn. Een plek waar je kunt leren, werken en ontspannen.

Samen kopen we de Gas!Fabriek
Het doel is om dit met zoveel mogelijk inwoners uit Alkmaar en omgeving te doen. Niet in handen van de gemeente maar in handen van alle bewoners. Niet mogelijk? Waarom niet? De goal staat voor fase 1 op €100.000. Help ons het tegendeel te bewijzen. Draag bij aan dit unieke project.

Een stukje van iedereen
Hoe leuk is dit als het echt een stukje van iedereen wordt? Dat is de kracht van de ‘crowd’. Graag bewijzen we dat we met elkaar dit prachtige stukje erfgoed kunnen behouden.

Kijk voor meer informatie op www.gasfabriek.com of doneer op via de crowdfunding site.

Archief Bewoners- ondernemingen