Finale Slimmere Zorg

Save the Date: De grote Slimmere Zorg finale is op 29 augustus

Het netwerk voor een ‘slimmere zorg’ wordt steeds groter. De oproep via het platform www.slimmerezorg.com heeft inmiddels tot meer dan 100 innovatieve ideeën geleid. Op 29 augustus is de finale in TAQA Theater de Vest. Zes initiatiefnemers worden uitgenodigd om hun idee te presenteren tijdens deze bijeenkomst..

Slimmere Zorg; Vernieuwing in zowel zorg- als ondersteuningstaken

De oproep voor innovatie vanuit Slimmere Zorg komt voort uit het aantal taken dat in de toekomst niet langer door het Rijk, maar binnen de gemeente moet worden ingevuld. Kenmerkend voor Slimmere Zorg is dat niet alleen zorgaanbieders, maar ook ICT-ondernemers, woningcorporaties, buurtorganisaties, het bedrijfsleven, vrijwilligersorganisaties, mantelzorgers en cliënten zelf vertegenwoordigd zijn. Het platform biedt daarmee ruimte om gezamenlijk te werken aan belangrijke ambities zoals het veiliger en langer thuis blijven wonen, het versterken van het eigen netwerk en het slim inzetten van technologie.

Aanloop naar de finale

Begin juli heeft de jury van Slimmere Zorg 12 initiatieven geselecteerd. Zij hebben nu de tijd om hun ideeën door te ontwikkelen en draagvlak te genereren. Voor de finale op 29 augustus is er slechts plaats voor 6 finalisten. Zij zullen hun idee in een kort en krachtig format presenteren tegenover zowel de jury als het publiek. Ben jij nieuwsgierig naar de laatste vernieuwingen op het gebied van zorg en ondersteuning? En heb jij het lef om kritische vragen te stellen? Dan mag je dit niet missen!

Wie introduceer jij?

Naast alle Slimmere Zorg-leden zijn andere geïnteresseerden ook van harte welkom van 13.00-18.00 uur in TAQA theater de Vest in Alkmaar. Bovendien leer je deze middag over de kracht van ‘crowdsourcing’ en ontmoet je partijen met uiteenlopende expertises. Aan het einde van de middag maakt Anjo van de Ven, wethouder Wmo en juryvoorzitter Slimmere Zorg, de winnaars bekend.

Samengevat:

Datum: 29 augustus
Tijd: 13.00-18.00 uur
Waar? TAQA Theater de Vest in Alkmaar

Aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier op www.slimmerezorg.com
Ook voor meer informatie over het programma kijk je op deze site

Bekijk hier de uitnodiging

Archief Slimmere Zorg