Nieuw festival voor Alkmaarse amateurkunst

Het eerste Alkmaarse amateurkunstfestival KUUB wordt 14 maart gehouden in Koel310. Wethouder Anjo van der Ven verzorgt vrijdag 28 november de kick-off van dit festival.

uitnodiging banner-01Amateurkunstfestival KUUB verbindt amateurkunstenaars en culturele organisaties door een festival te organiseren dat in het teken staat van beleving, ruimte en creativiteit. KUUB maakt onderscheid in een zestal kunstdisciplines: beeldende kunst, muziek, dans, theater, creatief schrijven en mediakunst.

Verschillende mengvormen en cross-overs tussen kunstdisciplines worden tijdens het festival aangemoedigd. Alle kunstenaars en organisaties die meedoen worden opgeroepen om iets met hun eigen ruimte te doen, maar ook na te denken over het thema ‘Ruimte’ in de breedste zin van het woord. Het festival bestaat uit een mix van workshops, een levendige expositie en dans optredens en heeft tevens een volwaardige muziek- en theaterprogrammering.

Wie wil deelnemen aan het festival – als beeldende kunstenaar, muzikant, theatermaker, dichter, theatergezelschap, dichterskring, muziekvereniging, koor – kan mailen naar via info@cultuurhippie.nl of kijk op www.alkmaarsamateurkunstfestival.nl voor meer informatie.

Archief Cultuur Zonder Grenzen