Vitaliteitsbeurzen, óók in uw wijk!

Op 5 april waren er 2 zogenoemde “vitaliteitsbeurzen” georganiseerd in de Mare Nostrum en in de Vlijthof. Wethouders Victor Kloos en Jan Nagengast waren hier aanwezig om met 50plussers in gesprek te gaan. Eén van de vele vragen was het verzoek dit soort beurzen vaker te organiseren. Als reactie hierop is besloten dit daarom de komende maanden, in samenwerking met de buurtondernemingen, in vele wijken te realiseren.

Op iedere beurs zal een spreker worden uitgenodigd en kunt ook u in gesprek met beide wethouders.

Thema’s zijn o.a.: vrijwilligerswerk, arbeidsmarkt kansen, gezondheid, reizen, sport, hobby, studie, voeding, geestelijk en fysiek welzijn.
De beurzen vinden plaats op de volgende data en locaties. Tijd van 13.30 tot 17.00 uur.

De Rietschoot 25 mei
De Alkenhorst 22 juni
De Wachter 20 juli
Ruusbroechof 24 augustus (ingang bij de Van Maerlantstraat in plaats van Ruusbroechof 97)
De Vest 21 september
De Daalder 26 oktober

Voor bezoekers en standhouders zijn hieraan geen kosten verbonden. Wilt u als standhouder hier aanwezig zijn? Neem contact op met Renee Rademacher, telefoon 06 129 11515 of mail info@mp-partners.nl

Als deelnemer aan de vitaliteitsbeurs kunt u een logo ontvangen van “Alkmaar doet het”, met hieraan gekoppeld uw (bedrijfs)naam.

Klik hier voor de “doe het zelf campagne”. Ook vindt u hier alle informatie rond het vitaliteitsbeleid en de hieraan verbonden activiteiten.

Archief 50plussers