Vitaliteitsbeurs Wijkcentrum Overdie

Voor (vrijwilligers)werk en vrijetijdsbesteding

Wat doe jij met de rest van je leven? Met deze prikkelende vraag nodigt de gemeente Alkmaarse Vijftigplussers uit  voor de Vitaliteitsbeurs in Wijkcentrum Overdie op 24 augustus. De toegang is gratis.

Van 13.30 uur tot 17.00 uur zijn veel standhouders aanwezig die antwoord geven op vragen over (vrijwilligers)werk en inkomen, carrièreswitch, vrijetijdsbesteding en gezondheid. Occo Koedijker informeert over de laatste ontwikkelingen van Het Huis van het Werk, een initiatief van o.a. de gemeente waarmee vraag en aanbod op het gebied van de werkgelegenheid beter op elkaar worden afgestemd.

De muzikale omlijsting (latin/pop) is in handen van Duo Danny van Kessel. Ook kan de gezondheid worden gemeten met een (gratis) vitaliteitscheck. Wethouders Victor Kloos (OPA) en Jan Nagengast (CDA) zijn aanwezig en gaan graag met bezoekers in gesprek.

In verband met verbouwingswerkzaamheden is de ingang van het Wijkcentrum Overdie tijdelijk gesitueerd bij de Van Maerlantstraat in plaats van Ruusbroechof 97. Wilt u aanwezig zijn als standhouder? Bel dan met 06 129 115 15.

Bekijk hier de uitnodiging

Archief 50plussers