Vitaliteitsbeurs voor (vrijwilligers) werk in de Wachter

Op zondag 20 juli aanstaande is er een Vitaliteitsbeurs – o.a. voor (vrijwilligers)werk – in buurtonderneming De Wachter op het Oudorperdijkje 65 in Alkmaar. Deze beurs wordt muzikaal omlijst door een optreden van Country Wilma. De beurs is gratis toegankelijk.

Werk
Gemeente Alkmaar wil met haar Vijftigplus-beleid Alkmaarders meer kansen bieden en laten zien op de arbeidsmarkt, vrijwilligers werk en vitaliteit in brede zin (sport, hobby’s en gezondheid) voor deze doelgroep.

In dit kader faciliteert de gemeente meerdere projecten over de arbeidsmarkt en vrijwillige inzet. De Vitaliteitsbeurzen maken daarvan onderdeel uit.

Programma
De Vitaliteitsbeurs in De Wachter is geopend vanaf 13.30 – 17.00 uur. De bekende Alkmaarse zangeres Country Wilma start met een optreden om 13.30 uur, hierna informeert Eerde de Swart, manager van het VCRA, de bezoekers over de laatste ontwikkelingen binnen het vrijwilligerswerk. Gedurende de hele beurs kunnen bezoekers in gesprek met alle standhouders. Om 15.00 uur wordt het optreden van Country Wilma hervat.

Standhouders
Bedrijven die een maatschappelijk betrokken beleid voeren rond deze doelgroep en /of een aanbod hebben voor Vijftigplussers, profileren zich op de Vitaliteitsbeurs. Ook organisaties die zich richten op vrijwilligerswerk en sport zijn aanwezig. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, hieraan zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie mail naar info@mp-partners.nl.

Overzicht deelnemende standhouders

Organisatie contactpersoon
Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar Annelieke Bosdijk
‘Innerlijk Vitaal’ BoukjeBarbara
Ceprosal Carel Entrop
Haptotherapie Paulien Pinksterboer Paulien Pinksterboer
Rabobank Maaike Ramakers
Active Case Management Jos J Mulder
Bugerinitiatief B vitamines Bo Baden
Schrijven & Muziek Leo Borst & Titia Boerrigter
Rijles Klaas Komduur
Netwerkgroep 45+ Jan Bootsma
Praktijk Natuurlijk Gezond Lida Eydenberg
De Vrije Kracht V.O.F. René Winter
Gezondheidspraktijk Quido Collard
De Werktafel Klariet Bolle
Zorgnetwerk Noord-Holland Loet Spaanstra
Top50 Onbezorgd Henk Doornewaard
Voetzorg Monique Monique Biermans
Ervaren Jaren Tom Keet
Creatief met Ineke Oudhuis Ineke Oudhuis
Evean

Archief 50plussers